Kursoversikt

MediYoga-kursene

Det finnes ulike kurs, men eg anbefaler å starte med Mediyoga for nybegynnere. Her undervises det i effekten av MediYoga, kvifor det virker slik det gjør, vi går grunndig igjennom øvelsene, lærer alternative øvelser, ulike pusteteknikker og meditasjoner.

❈ MediYoga Kurs for Nybegynnere

Kurs for deg som aldri har gjort Mediyoga tidligere. Her får du innføring i øvelsene, og kva dei ulike øvelsene gjør for deg, og kvifor Mediyoga har den effekten den har på oss. Vi lærer ulike pusteteknikker, og noen utvalgte meditasjoner.

Kurset består av 8 timer fordelt på 4 ganger. Kurset passer for alle, er heilt prestasjonsfritt og dei fleste øvelsene vil også kunne gjøres på stol ved behov. Det vil være litt teori og praksis på kvar av kursdagene. 

Vi holder matter og puter, og du har med eget pledd og eit laken til å ha oppå matta. (smittevern)

Kursavgift 2300,- betales med kort i resepsjonen, eller faktura om ønskelig. Begrenset antall elever. Bindende påmelding til Anne Marie på 99562900 eller i resepsjonen til Hud og Fotterapeuten.

Datoer for kurs: 

nye datoer kommer. Med forbehold om nok påmeldte. 

Påmelding til Anne Marie tlf 99562900


❈ MediYoga Kurs på                  Flatraket.

I kjelleren på huset mitt... 

Kurs for deg som aldri har gjort Mediyoga tidligere. Her får du innføring i øvelsene, og kva dei ulike øvelsene gjør for deg, og kvifor Mediyoga har den effekten den har på oss. Vi lærer ulike pusteteknikker, og noen utvalgte meditasjoner.

Kurset består av 8 timer fordelt på 4 ganger. Kurset passer for alle, er heilt prestasjonsfritt og dei fleste øvelsene vil også kunne gjøres på stol ved behov. Det vil være litt teori og praksis på kvar av kursdagene. Inkludert i kursavgiften er kompendier og 4 mnd. Mediyoga-play, som er ein app som gjør yogapraksisen din tilgjengelig kvar og når du vil.

Vi holder matter og puter, og du har med eget pledd og eit laken til å ha oppå matta. (smittevern) 

For pris og annen info, ta kontakt med Anne Marie på 99562900


Nye datoer kommer.


❈ MediYoga Workshop for viderekomne ❈

Her går vi gjennom nye øvelser, teori og teknikker som jobber konkret med energi-flyten, stress og utbrenthet. Dette er ein workshop for deg som tidligere har gjort Mediyoga og har tatt kursene og lært dei 3 grunnleggende startpakkene.

Workshopen er på 2 dager á 2 timer, og inneholder både teori og praksis.

Vi holder matter og puter og du har med eget pledd og eit laken til å ha oppå matta. (smittevern)

Kursavgift 1000,- betales med kort i resepsjonen, eller faktura om ønskelig. Begrenset antall. Bindende påmelding til Anne Marie på 99562900 eller i resepsjonen til Hud og Fotterapeuten.

Dato for workshop:

Nye datoer kommer

Stress og Utbrenthet

-ein til ein timer

Eit kurs for deg som er utbrent, har høgt stressnivå i kroppen, eller bare ønsker privat undervisning i Mediyoga. Her er det ein til ein undervisning, og vi legger opp løpet etter ditt utgangspunkt. Tidene kan tilpasses, og består av 2 timer pr gang, og går over 4 uker. 

❈Mediyoga i bedrift❈Å tilby ansatte Mediyoga i arbeidstiden, vil redusere sjukefravær, skape eit bedre arbeidsmiljø, og gjøre dei ansatte meir effektive i jobben. Eg tilbyr bedriftsyoga til små, og mellomstore bedrifter, der eg kommer på arbeidsplassen og holder kurs i ein avtalt periode. Det er ideelt med 1 gang pr veke, ca 1,5 t pr gang.

Høgt stressnivå på jobb eller privat kan gje stressrelaterte plager som stram muskulatur i nakke, rygg, hovudverk, kort og overfladisk pust, høgt blodtrykk, vondt i magen/dårlig fordøyelse, uro og søvnproblemer. Lange dager bak pc eller med krevende fysiske stillinger over lengre tid kan også gje sliten og stiv muskulatur.

MediYoga er enkle øvelser som lett kan tilrettelegges for alle og kan gjøres sittende på stol. Øvelsene mjuker opp i og frigjør spenninger i muskulatur, stimulerer sirkulasjon og bevegelighet. Med fokus på pusten i alle øvelsene er det med på å redusere indre uro og stress.

Ved å jobbe helhetlig, både fysisk, mentalt og emosjonelt oppnår man gode resultater som virker forebyggende på langt sikt, og som også kan hjelpe sykemeldte tilbake i jobb.


Mediyoga Gravid 

bevisstgjør den indre kommunikasjonen mellom mor og barn; 

en unik forberedelse før selve fødselen.


Med yogaøvelser styrkes den gravide kvinnens nervesystem, hun blir mer stresstolerant, kroppsbevisstheten øker og det avspente laget i hennes kropp blir gjort mer tilgjengelig. De yogaøvelsene vi praktiserer bidrar til å skape en bedre fysisk smidighet samtidig som de direkte påvirker vår fysiske- og mentale avslapping.

MediYoga Gravid bevisstgjør den indre kommunikasjonen mellom mor og barn; en unik forberedelse før selve fødselen. De ulike pusteteknikkene gir den blivende mammaen en kontroll over sin egen pust; hjelper henne til å opprettholde sin stabilitet og tilstedeværelse, noe som igjen støtter kroppens egen visdom under fødselsforløpet.

Ta kontatkt for meir info og for kurs tider


Kilde: www.mediyoga.no

PRISLISTE KURS

Skriv inn undertittel her

MEDIYOGA FOR NYBEGYNNERE

4 ganger 8 timer. 

2300 NOK

Mediyoga i Bedrift 4 ganger

2300 NOK pr pers

WORKSHOP  VIDEREKOMNE 

2 ganger à 2 timer 

1000 NOK 

Mediyoga Stress/Utbrenthet. Ein til ein timer.

4 ganger à 2 timer pr gang.

1 gang 90 min.                                                                           

3900 NOK


1290 NOK

Mediyoga Gravid 

4 ganger 8 timer

2300 NOK

Prisliste timer

Skriv inn undertittel her

Klippekort 10 klipp


1200 NOK

Drop in time


150 NOK